pixel

Novice

8. maj, 2010
V Veliki Britaniji temu rečejo 'Zvezde plešejo'

Klinika Cadogan, ena vodilnih londonskih klinik za plastično kirurgijo, s hiloterapijo z napravo Hilotherm Clinic pomaga svojim pacientom takoj po posegu, nato pa s prenosno napravo Hilotherm Homecare tudi na domu.

Na svoji spletni strani so objavili daljše besedilo, namenjeno predvsem svojim pacientom, kako jim lahko s hiloterapijo pomagajo k hitrejšemu okrevanju.

''Prepričani smo, da bi hiloterapijo morali vključiti kot bistven del vašega okrevanja, ne glede na to, kakšno vrsto plastičnega posega načrtujete. Ob hiloterapi takoj po posegu boste občutili prijetno hlajenje, ki bo zmanjševalo bolečino, otekanje in možnost zapletov. Kot edina londonska klinika brezplačno nudimo hiloterapijo, ki vam bo omogočila veliko hitrejše okrevanje in življenju v vaši novi podobi,'' so zapisali med drugim.

Navedli so še prednosti hiloterapije v primerjavi s tradicionalno terapijo z ledom ter vključili nekaj objav v medijih ter izjav uporabnikov.

''Hiloterapijo sem uporabljala po poškodbi kolena pri plesu v oddaji Strictly Come Dancing. Pomagala mi je pri zdravljenju, pri tem pa je uporaba udobna,'' je povedala britanska olimpijska skakalka v daljino Jade Johnson. Zaradi nje in televizijske oddaje BBC v slogu Zvezde plešejo se je v britanski javnosti hiloterapije tudi prijelo ime terapija Strictly Come Dancing.

O hiloterapiji na strani klinike Cadogan
O terapiji Zvezde plešejo je pisal tudi časnik Telegraph

pixel
pixel